søndag den 27. november 2011

At springe ud...

Tja, det kan man vidst roligt sige, at jeg gør. Jeg har ikke blogget før, men jeg tænker, at det er noget, jeg bør prøve. Jeg er spændt på, hvordan det kommer til at gå - men I må lige bære over med mig, hvis det går helt galt... Dog tvivler jeg på det. Eller snarere - jeg håber, det bliver godt. Nu skal jeg først og fremmest igang, og jeg har udtænkt et emne til mit første indlæg. Jeg tror, det skal handle lidt om mig. Hvem jeg er, hvor jeg kommer fra, og hvorfor dette godt kan blive en interessant blog for lige netop dig.

Mit navn er Amalie, jeg er 16 år gammel og lige nu er jeg elev på Flemming Efterskole, som er en gymnastik- og idrætsefterskole i Østjylland, hvor jeg er superglad for at være og nyder hvert sekund. Her laver jeg en masse af det, jeg brænder for; nemlig gymnastik. Jeg er primært rytmegymnast, men springer da også en smule for sjov. Gymnastik er noget, der fylder rigtig meget i min familie - især for mine søstre - og derfor er det også en vigtigt og betydningsfuld ting for mig, da det er noget, vi er sammen om.  Min familie består af min mor, far og mine to mindre søstre Laura og Freja på  ni og 11 år. De er mine to små guldklumper, og jeg elsker dem overalt på Jorden. Når jeg ikke er på efterskole, bor jeg i Odder som er en mindre by syd for Aarhus. Jeg er vild med at gå i skole, og min plan for næste år er OG (Odder Gymnasium), hvor jeg vælger enten samf-engelsk- eller sprogligstudieretning. Hjemme i Odder har jeg en kat ved navn Pjuske, som egentlig er havnet i vores familie ved et tilfælde (længere og kompliceret historie). Jeg er udadvendt og åben og nyder at være sammen med mange mennesker, men har også sommetider brug for at være alene. Mine venner og veninder er meget vigtige for mig, og jeg holder utrolig meget af dem. Jeg mener, at verden ville være et kedeligt og ligegyldigt sted uden musik, og jeg slapper af, når jeg læser i en god bog. Hvis der er andre vigtige ting, kommer du nok til at høre om dem undervejs.
   Ellers er min plan med denne blog at blogge om konkrete ting, der sker i mit vidunderlige efterskoleliv. Jeg vil dele mine tanker og de spørgsmål, der spøger i mit hoved.  Kort sagt: alt kan ske, og jeg vil prøve at gøre det til en relevant blog. En blog som du får lyst til at læse i, fordi du synes, det jeg skriver om er sjovt, skønt, underholdende, relevant, provokerende og/eller spændende.
Jeg elsker at skrive, og jeg elsker efterskolelivet. Den glæde vil jeg gerne give videre. Jeg aner ikke, hvor det ender henne, men hvis alt går efter planen....Then I know: det bliver FEdest! Og jeg glæder mig til at dele det med DIG ;-)

Glædelig første søndag i advent!

And I'm out.


Chill på efterskolen: Min gode veninde Malene og jegIngen kommentarer:

Send en kommentar