fredag den 11. maj 2012

At tælle tid er tidsfordriv

Bedre kan det vidst ikke siges. Jeg har haft travlt. Eller - i hvert fald en del at se til. Hvilket jo i princippet er det samme.
Min pointe er, at det er længe siden, jeg har blogget, og det beklager jeg. Der er sket så uendelig meget siden sidst, og det ville tage mig flere døgn, hvis I skulle høre detaljerne! Derfor kan jeg fortælle Jer, at efterskolelivet stadig er lige så fantastisk, som det har været hele vejen igennem! Og det bliver federe endnu. Inden længe er der efterskole DM i TeamGym, som jeg også er en del af - lige så som DM i Grand Prix. Så er der jo naturligvis også lige Jelling Festival, en elevfest og noget herligt sommervejr, der venter på os! Wauw, vi går nogle uforglemmelige stunder i møde. Hver og en skal nydes til fulde. Jeg er taknemmelig, beæret og henrykt over at være efterskoleelev. Jeg er priviligeret, og sådan en ting må ikke forglemmes. Den tid, jeg har tilbage "hjemme", er naturligvis talt, men det vil jeg ikke tænke på. For al den tid jeg har tilbage, er lige så dyrebar som den, der er passeret. Den er guld værd. Det vil jeg fejre med optimisme og glæde.
Kan mærke denne periode bliver vidunderlig. Varme sommeraftener, smil, kærlighed og de dejligste mennesker i verden. Flemming Efterskole er livet.

"Ikke græd, fordi det er ovre. Smil, fordi det skete."


Ingen kommentarer:

Send en kommentar